Kosár
Az Ön kosara üres

Kimagasló szolgáltatás a RegioJet buszain és vonatain

Van az úgy, hogy maga az utazás a cél. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb körülményeket biztosítsuk a buszainkon és a vonatainkon. Tekintse át ajánlatainkat, hogy az utazás valódi élménnyé váljon.

Miért érdemes a RegioJet járataival utazni?

Miért érdemes a RegioJet járataival utazni?

Az átlagosnál magasabb szintű fedélzeti szolgáltatások és kényelem, valamint pénzvisszafizetési garancia

Wi-Fi

A fedélzeti WiFi „Regiojet – žlutý” néven az utazás teljes időtartama alatt elérhető. Ezen keresztül férhet hozzá a saját szórakoztató portálunkhoz is. A WiFi szolgáltatás nem csak Csehországban, hanem azon kívül közlekedő járatainkon is folyamatosan elérhető.

Online lemondás

Változott a program és egy másik indulási időpont lenne jobb? Vagy az egész utazást máskorra kell időzíteni? Semmi probléma! Bizonyos RegioJet vonalainkon akár 15 perccel indulás előtt is van lehetőség további költségek nélkül a lemondásra.

Ingyenes helyfoglalás

A jegyekhez tartozó helyjegy ingyenes a buszainkon és az RJ vonatainkon.

Ingyenes forró italok és frissítők a fedélzeten

Kávé, tea és forró csokoládé ingyenesen áll rendelkezésre autóbuszainkon. Vonatainkon pedig kávé és Rajec ásványvíz várja önöket, de akár válaszhatnak az étlapunkról is, melyen még sütemények is találhatóak, jutányos áron. Ezen felül főtt ételekkel is várjuk önöket, melyet egy pohár bor vagy sör mellett is elfogyaszthatnak.

Ingyenes forró italok és frissítők a fedélzeten

Szórakoztató portál

Élvezze az utazást, miközben filmet néz, zenét vagy podcastot hallgat, vagy kipróbálja a játékok egyikét. Csatlakozzon a szórakoztató portálhoz a saját eszközén keresztül vagy próbálja ki a beépített érintőkijelzőket az Astra osztályú kocsikban vagy a Fun&Relax buszokon.

Szórakoztató portál

Újságok és magazinok

Az idő is gyorsabban telik olvasás közben. Éppen ezért napilapok és életmód-magazion állnak rendelkezésre járatainkon; valamint a Žlutý magazinunk, tele tippekkel a következő utazáshoz és interjúkkal érdekes személyekkel.

Újságok és magazinok

További előnyök, ha a RegioJet járatai választja

Most, hogy megismerkedett fedélzeti szolgáltatásainkkal, ideje hogy bemutassuk a további előnyöket, ha minket választ utazásához. Bizonyos állomásokon ingyenes parkolással várjuk, valamint külön várótermünkben már az utazás előtt kényelembe helyezheti magát. Rendszeres utasainknak a RegioJet Pay szolgáltatást tudjuk ajánlani.

RegioJet Pay

RegioJet Pay

Szeretne még olcsóbban utazni? Regisztráljon a RegioPay-re ingyenesen! Töltse fel egyenlegét és utazzon még kedvezőbb áron.

Kényelem a saját várótermünkben

Kényelem a saját várótermünkben

Utasaink a saját várótermünk kényelmét is élvezhetik, ahol a jegyek váltásán túl további szolgáltatások is várják.

;