Kosár
Az Ön kosara üres
KorosztályKedvezmény
FelnőttTeljesárúUtasainknak, akik nem jogosultak semmilyen kedvezményre.
1-2 gyermek 6 éves korigDíjmentes utazás (100%-os kedvezmény)A kedvezmény a 6. életév betöltéséig érvényes Az utasok kötelesek a gyermek(ek) születési dátumát tartalmazó érvényes kártya bemutatásával igazolni, hogy jogosultak a kedvezményre. Ebben az esetben a kártyának nem kell fényképet tartalmaznia (pl. egészségbiztosítási kártya). A gyermekek közül csak az egyik jogosult ülőhelyre. A Prágából Horvátországba (és vissza) közlekedő vonatokon a kedvezmény a Csehország területén belüli szakaszon érvényes. A kedvezmény nem érvényes a Csehország területén kívüli szakaszokon.
Gyermekek és diákok 6 és 18 éves kor között50% kedvezményA kedvezmény a 18. életév betöltéséig érvényes A 15 és 17 év közötti korú utasok kötelesek igazolni, hogy jogosultak a kedvezményre, a születési dátummal ellátott kártya bemutatásával. A kedvezmény a Csehországon belüli szakaszon érvényes, függetlenül attól, hogy az érintettek Csehországba vagy Csehországból külföldre utaznak. A kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon, valamint a fekvőhelyes kocsikban érvényesek..
Diákok 26 éves korig50% kedvezményA kedvezmény a 26. életév betöltéséig érvényes, a nappali tagozatos tanulóknak. Az utasoknak a Csehországban kiállított érvényes diákigazolvánnyal vagy ISIC-kártyával kell igazolniuk, hogy jogosultak a kedvezményre. A kedvezmény a Csehországon belüli szakaszon érvényes, függetlenül attól, hogy az érintettek Csehországba vagy Csehországból külföldre utaznak. A kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon, valamint a fekvőhelyes kocsikban érvényesek.
ISIC >26/EYCA/ALIVE10% kedvezményA kedvezmény az ISIC/ALIVE kártyatulajdonosok számára életkortól függetlenül, az EYCA pedig 29 éves korig érvényes (a 30. életév betöltéséig). Az utasoknak érvényes ISIC/EYCA/ALIVE kártya felmutatásával kell igazolniuk, hogy jogosultak a kedvezményre. A kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon, valamint a fekvőhelyes kocsikban érvényesek. A Prágából Horvátországba (és vissza) közlekedő vonatokon a kedvezmény a Csehország területén belüli szakaszon érvényes. A kedvezmény nem érvényes a Csehország területén kívüli szakaszokon.
Intézményi gondozásban lévő gyermeket látogató szülők50% kedvezményÉrvényes a Csehország területén lévő intézményi gondozásban lévő gyermeket látogató szülők számára. További információért, vagy ha szeretné igénybe venni a kedvezményt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@regiojet.cz e-mail címen.
65 év felettiek50% kedvezményEz a kedvezmény minden 65 év felettinek jár. Az utasoknak érvényes személyi igazolvánnyal kell igazolniuk a kedvezményre való jogosultságukat. Az RJ kategóriájú vonatokon a kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon érvényesek. Az R kategóriájú vonatokon (R8-as, R23-as vonal) csak a Standard és a Low Cost osztályokra érvényes.
ZTP kártyával utazók75% kedvezményA kedvezmény a ZTP kártya tulajdonosának jár. A kedvezmény a ZTP kártya tulajdonosa számára érvényes, amennyiben a kártya Csehországban lett kibocsátava; a kedvezmény csak Csehország területén érvényes. Az utasoknak a kedvezményre való jogosultságot az érvényes kártya bemutatásával kell igazolniuk. A kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon érvényesek.
ZTP/P kártya tulajdonosát kísérő személyeknekDíjmentes (100% kedvezmény)A kedvezmény a ZTP/P kártya tulajdonosának kísérőjére érvényes, amennyiben a kártya Csehországban lett kibocsátava; a kedvezmény csak Csehország területén érvényes. Az utasoknak a kedvezményre való jogosultságot az érvényes kártya bemutatásával kell igazolniuk. A kedvezmény a Low Cost, Standard, Relax osztályokon érvényesek.
3. fokú fogyatékosságKedvezmény 50%A kedvezmény a Cseh Szociális Biztosító által kiállított Harmadik fokú fogyatékossággal élő személyek kedvezményes menetdíjáról szóló igazolással rendelkező személyekre vonatkozik. Az RJ kategóriájú vonatokon csak az Fapados, Standard és Relax (2 osztály) menetdíjosztályra vonatkozik. Az R kategóriájú vonatokon csak a Standard és Fapados (2. osztályú) viteldíjosztályokra érvényes.Az árak eltérhetnek az online foglalási rendszeren keresztül, a RegioJet vagy a STUDENT AGENCY pénztáraiban történő jegyvásárláskor, valamint a vonatokon történő vásárláskor.