Kosár
Az Ön kosara üres
Életkor kategóriaKedvezmény
FelnőttTeljes árAzok számára, akik nem jogosultak kedvezményre.
Kísért gyermek 0-5 éves korigIngyenes (100%-os kedvezmény)A kedvezmény érvényes 5 éves korig. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt igénylő igazolvánnyal, amelyen szerepel a gyermek születési dátuma/dátumai. Ebben az esetben az igazolványnak nem kell fényképet tartalmaznia (például biztosított kártya esetén). Az 5 évesnél fiatalabb gyermeknek mindig legalább 10 éves kísérővel kell utaznia. A kedvezmény csak az útvonal Csehországon belüli részére érvényes. A kedvezmény nem érvényes az útvonal Csehországon kívüli részére.
Gyermek 6-12 éves korig50%-os kedvezményA kedvezmény érvényes 12 éves korig. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt igénylő igazolvánnyal, amelyen szerepel a születési dátum. Ebben az esetben nem szükséges, hogy az igazolvány fényképet tartalmazzon (például biztosított kártya esetén). A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
Fiatalkorúak 13-17 éves korig50%-os kedvezményA kedvezmény érvényes 17 éves korig. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt igénylő igazolvánnyal, amelyen szerepel a születési dátum. 15 - 17 éves korban az igazolványnak tartalmaznia kell a jelenlegi állapotot tükröző fényképet. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
Diák 18-25 éves korig50%-os kedvezményA kedvezmény érvényes 25 év korig azok számára, akik rendszeresen látogatják a nappali tagozatos tanulmányaikat és rendelkeznek ISIC igazolvánnyal. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt érvényes diákigazolvánnyal, amelyet a Cseh Köztársaságban bocsátanak ki, vagy érvényes ISIC nemzetközi igazolvánnyal. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
Felnőtt ISIC/EYCA/ALIVE 26 éves kortól10%-os kedvezményA kedvezmény csak a ISIC / ALIVE igazolvánnyal rendelkező személyeknek érvényes, függetlenül a kártya tulajdonosának életkorától, valamint az EYCA igazolvánnyal rendelkező személyeknek 30 éves korig. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt érvényes ISIC/EYCA/ALIVE igazolvánnyal. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály) és Relax (2. osztály) tarifaosztályokra vonatkozik.
Idősebb 65 éves kortól50%-os kedvezményA kedvezmény 65 éves kortól érvényes. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt érvényes személyazonossági igazolvánnyal. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
Gyermekintézményben élő gyermek szülője50%-os kedvezményA kedvezmény azokra vonatkozik, akik gyermeküket intézményben elhelyezték vagy bíróság által meghatározott gondviselők, és a gyermek az Cseh Köztársaság területén található intézményben van. További információkért vagy a kedvezmény igényléséhez lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a info@regiojet.cz vagy a + 420 222 222 221 telefonszámon.
Fogyatékossággal élő személy ZTP/P75%-os kedvezményA kedvezmény csak az Cseh Köztársaságban kiadott ZTP igazolvánnyal rendelkező személyekre vonatkozik. Az utazónak igazolnia kell a kedvezményt érvényes ZTP vagy ZTP/P igazolvánnyal. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
ZTP/P útmutató csak ZTP/P tarifávalIngyenes (100%-os kedvezmény)A kedvezmény csak az Cseh Köztársaságban kiadott ZTP/P igazolvánnyal rendelkező személy kísérőjére vonatkozik. A kísérő köteles igazolnia a kedvezményt érvényes ZTP/P igazolvánnyal. A kedvezmény csak az ország területén belüli utazásokra érvényes. A kedvezmény nem érvényes az országhatáron kívüli utazásokra. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.
3. fokú fogyatékosság50%-os kedvezményA kedvezmény azok számára érvényes, akik rendelkeznek a Cseh Szociális Biztosítási Hivatal által kiadott harmadik fokú rokkantsági igazolással. A kedvezmény csak a Low cost (2. osztály), Standard (2. osztály), Relax (2. osztály), Lehátko, Férfi és Női Fekvőhely, Fekvőhely - Nők tarifaosztályokra vonatkozik.Az árak eltérhetnek a jegyek internetes foglalási rendszerében, a RegioJet vagy a STUDENT AGENCY irodáiban történő vásárlás esetén, valamint közvetlenül a vonaton történő vásárlás esetén.

;