Kosár
Az Ön kosara üres

Rendeljen frissítőket online

Rendeljen kényelmesen az alkalmazásunkból

Rendeljen kényelmesen az alkalmazásunkból

Rendelje az ételeket és a frissítőket miközben élvezi a saját ülőhelyének kényelmét, sorbanállás nélkül. Nyissa meg a RegioJet alkalmazást és válasszon kínálatunkból kedve szerint! Amint feldolgozásra került rendelése, utaskísérőnk az ülőhelyéhez viszi a rendelt ételeket és italokat. Mindösszesen egy helyfoglalást tartalmazó jegyre és az alkamazásra van szüksége!

Hogyan működik az online rendelés?

Az frissítők online rendelése az R8-as vonalon közlekedő (Brno–Ostrava–Bohumín) vonataink összes osztályán, valamint az RJ vonatok Low Cost és Standard-ASTRA osztályán érhetőek el. Rendelését az indulás után azonnal (kivéve a prágai főpályaudvarról [Praha hl.n.] való indulást, amikor indulás után 30 perccel) leadhatja.

GYIK

  A szolgáltatás az R8-as vonalon közlekedő (Brno–Ostrava–Bohumín) vonatainkon (az 1 és 5 közötti számozású kocsikban), valamint az RJ vonatainkon bizonyos osztályokon (Low Cost és Standard-ASTRA) érhető el.

  Sajnos nem. Mindenképpen szüksége lesz az érvényes jegy mellett helyfoglalásra is. A helyfoglalás külön is vásárolható, de a legtöbb esetben a jegy már tartalmazza azt.

  Az egyes tételek rendelése 3 darabra (RJ), illetve 2 darabra (R) korlátozódik.

  Az online frissítők nem állnak rendelkezésre az IDS-jegyekkel rendelkező utasok számára (kivéve azokat, akik helyfoglalással rendelkeznek).

  A célállomásra érkezés előtt legfeljebb 40 perccel, azután már a rendelés lehetősége zárolva lesz.

  Amennyiben a legutolsó rendelése nem érkezett meg időben, vagy bármilyen egyéb probléma volt vele, mindenféleképpen vegye fel velünk a kapcsolatot. Erre az alkalmazáson belül a Reklamáció menüpontban van lehetősége.

A RegioJet alkalmazás letöltése

Töltse le a RegioJet alkalmazást, tervezze meg az utazását vagy fedezzen fel újabb célállomásokat.

Az alkalmazást a jegyváltáson felül frissítők rendelésére is használhatja bizonyos vonatainkon. Már használja az alkalmazást? Győződjön meg róla, hogy a legfrissebb verzió fut az eszközén, mert folyamatosan frissítjük az alkalmazást.

apple_store_hu.svg google-play-badge_hu.svg huawei_ikona_hu.svg

A RegioJet alkalmazás letöltése
;