Kosár
Az Ön kosara üres

Rendeljen frissítőket online

Rendeljen kényelmesen az alkalmazásunkból

Rendeljen kényelmesen az alkalmazásunkból

Rendelje az ételeket és a frissítőket miközben élvezi a saját ülőhelyének kényelmét, sorbanállás nélkül. Nyissa meg a RegioJet alkalmazást és válasszon kínálatunkból kedve szerint! Amint feldolgozásra került rendelése, utaskísérőnk az ülőhelyéhez viszi a rendelt ételeket és italokat. Mindösszesen egy helyfoglalást tartalmazó jegyre és az alkamazásra van szüksége!

Mik az előnyei az alkalmazáson kereszül történő rendelésnek?

Mik az előnyei az alkalmazáson kereszül történő rendelésnek?

Utaskísérőink az üléshez viszik a rendelést.

Mik az előnyei az alkalmazáson kereszül történő rendelésnek?

Fizetésre bankkártyával és a RegioJet Pay fiókkal van lehetőség.

Mik az előnyei az alkalmazáson kereszül történő rendelésnek?

Az alkalmazás folyamatosan mutatja a rendelés feldolgozásának állapotát.

Hogyan működik az online rendelés?

Az frissítők online rendelése az R8-as vonalon közlekedő (Brno–Ostrava–Bohumín) vonataink összes osztályán, valamint az RJ vonatok Low Cost és Standard-ASTRA osztályán érhetőek el. Rendelését az indulás után azonnal (kivéve a prágai főpályaudvarról [Praha hl.n.] való indulást, amikor indulás után 30 perccel) leadhatja.

GYIK

  A szolgáltatás az R8-as vonalon közlekedő (Brno–Ostrava–Bohumín) vonatainkon (az 1 és 5 közötti számozású kocsikban), valamint az RJ vonatainkon bizonyos osztályokon (Low Cost és Standard-ASTRA) érhető el.

  Sajnos nem. Mindenképpen szüksége lesz az érvényes jegy mellett helyfoglalásra is. A helyfoglalás külön is vásárolható, de a legtöbb esetben a jegy már tartalmazza azt.

  Az egyes tételek rendelése 3 darabra (RJ), illetve 2 darabra (R) korlátozódik.

  Az online frissítők nem állnak rendelkezésre az IDS-jegyekkel rendelkező utasok számára (kivéve azokat, akik helyfoglalással rendelkeznek).

  A célállomásra érkezés előtt legfeljebb 40 perccel, azután már a rendelés lehetősége zárolva lesz.

  Amennyiben a legutolsó rendelése nem érkezett meg időben, vagy bármilyen egyéb probléma volt vele, mindenféleképpen vegye fel velünk a kapcsolatot. Erre az alkalmazáson belül a Reklamáció menüpontban van lehetősége.

A RegioJet alkalmazás letöltése

Töltse le a RegioJet alkalmazást, tervezze meg az utazását vagy fedezzen fel újabb célállomásokat.

Az alkalmazást a jegyváltáson felül frissítők rendelésére is használhatja bizonyos vonatainkon. Már használja az alkalmazást? Győződjön meg róla, hogy a legfrissebb verzió fut az eszközén, mert folyamatosan frissítjük az alkalmazást.

apple_store_hu.svg google-play-badge_hu.svg huawei_ikona_hu.svg

A RegioJet alkalmazás letöltése