Kosár
Az Ön kosara üres

A RegioJet Pay több ok miatt is megéri!

A RegioJet Pay használatával a legjobb árú ajánlatokhoz férhet hozzá a RegioJet belföldi és nemzetközi autóbuszjáratain és vonatain. A jegyvásárlás is sokkal egyszerűbbé válik, mert nem kell minden alkalommal megadni a kapcsolattartási adatokat, sőt keresni is egyszerűbb lesz az ajánlatok között. A járat kiválasztása után azonnal fizethet is, nem lesz szükség a fizetési adatok megadására minden vásárlás előtt. Ne várjon vele, nyisson RegioJet Pay fiókot teljesen ingyen most!

A RegioJet Pay előnyei

 • Megtakarítás – Minden belföldi és nemzetközi járaton a legalacsonyabb árakon utazhat
 • Online foglalás – A foglalást és lemondást online intézhet az alkalmazásból, további költségek nélkül. A RegioJet Pay-es foglalásoknak csak a rajta lévő egyenleg szab határt.
 • Online fizetés – Az egyenleg feltöltése online a legkényelmesebb bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.
A RegioJet Pay előnyei
 • Értékelje az utazást online – Akár pozitív, akár negatív élményben volt része, a visszajelzést és az alkalmazásból is elküldheti nekünk
 • Utazás sárga busszal vagy vonattal – Egyetlen RegioJet Pay fiók szükséges csupán bármely RegioJet vonalon történő utazáshoz – legyen az belföldi, nemzetközi út busszal vagy vonattal
 • Utazás családdal vagy barátokkal – Korlátlan számú jegyet vásárolhat a RegioJet fiókjával, nem csak saját magának, de akár családtagoknak vagy barátoknak is. Utaskísérőink csak a RegioJet Pay fiók számát fogják elkérni.

Hogyan juthat RegioJet Pay-hez?

 1. Töltse ki a regisztrációs űrlapot online vagy keresse fel valamelyik értékesítési pontunkat.
 2. Töltse fel egyenlegét. Az értékesítési pontokon legalább 300 CZK értékben lehet feltölteni, míg az online feltöltés korlátlanul lehetséges.
 3. Ezután megkezdheti a foglalást, immár kedvezőbb árakon!
 4. A plasztikkártya formájában kiállított Regiojet Pay-t, értékesítési pontjainkon veheti át.

Hogyan foglalhatja le jegyeit?

 1. Online foglaláskor jelentkezzen be a jegyszámával, és adja meg a regisztrációkor választott jelszavát. Ezután megkezdheti a foglalást. A visszaigazolást követően a jegyárat automatikusan levonjuk az Ön egyenlegéből.
 2. A RegioJet Pay foglalások számának csak az Ön egyenlege szabhat határt. Ha az egyenleg nem elegendő, emlékeztetni fogjuk Önt, hogy töltsön fel rá összeget.

Hogyan juthat egyenleghez?

 1. Jelentkezzen be - adja meg jegyszámát és jelszavát.
 2. Kattintson a menüben az "Egyenleg" menüpontra.
 3. Válassza ki a kívánt fizetési módot.
 4. Meg is volnánk! Mostantól ismét egyszerűen és kényelmesen foglalhat, valamint fizethet a jegyeiért.

A diákok, idősebb utasaink és a gyermekek még olcsóbban utazhatnak a RegioJet Pay-jel!

Jogosultak-e 75%-os kedvezményre a 18 év alatti gyermekek, a 26 év alatti diákok vagy a 65 év felettiek? Igen! A Csehországon belüli utazáskor még olcsóbban utazhatnak a RegioJet Pay használatával!  

Kérdése van? Próbálja megtalálni a választ itt.

  Igen, minden utas számára külön-külön kiválaszthatja a jegyeket a kedvezményre való jogosultságuknak megfelelően.

  Ha az egyenleg nem elegendő a lefoglalt jegyek kifizetéséhez, az sem baj. A fizetésnél felajánljuk Önnek a lehetőséget, hogy tetszőleges összeggel feltöltse a hitelkeretét. Egyetlen lépésben kifizetheti a kívánt összeget és feltöltheti egyenlegét a későbbi fizetésekhez.

  Több módja is van az egyenleg feltöltésnek. Az online fizetés leggyorsabb módja természetesen a bankkártyás vagy internetes banki fizetés. Értékesítési pontjainkon készpénzzel vagy kártyával is feltöltheti hitelét. Az egyenleget banki átutalással is fel lehet tölteni. Ez azonban akár 3 vagy több munkanapot is igénybe vehet. Ezért javasoljuk, hogy a jegyfoglalás előtt ellenőrizze, hogy az összeget már jóváírták-e. Csak ezután lehet a jegyet vásárolni vele.

  Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +420 222 222 221 telefonszámot, ahol egy új ügyfélszámot generálunk önnek, hogy illetéktelenek ne tudják használja meglévő egyenlegét.

  Jelszavát könnyen visszaállíthatja online. Mindössze a jegyének a számát és azt az e-mail címet kell tudnia, amelyre a jegyet regisztrálták. Erre az e-mail címre egy üzenetet küldünk, benne egy linket, amely arra oldalra mutat, ahol megváltoztathatja jelszavát. Ezért azt is jelenti, hogy csak azok tudják megváltoztatni a jelszavukat, akiknek hozzáférése van ahhoz az e-mail címhez, amelyre a jegyet regisztrálták.

  A fiók érvényes az első tranzakciótól kezdve. Emiatt, ha legalább egy jegy vásárolva lett a fiókkal vagy egyenleg feltöltésre került, onnantól érvényes lesz. Ha viszont a regisztráció után két hónappal nem történik vásárlás vagy egyenlegfeltölés, a fiók automatikusan törlésre kerül.

  Igen, van rá lehetőség. Ha a fizetés online, bankkártyával történt, az összeget arra a kártyára tudjuk visszatéríteni, amelyikkel a váráslás történt. A banki átutalással feltöltött egyenleget az értékesítési pontjaink egyikén lehet visszakérni, készpénz formájában. Ez csak a fiók tulajdonosának jelenlétében, azonosítás után lehetséges.

  Ha az egyes utazásokról a bizonylatokra van szüksége, azokat az online foglalási rendszerben (a Foglalási lista fül alatt) kinyomtathatja.

;